Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!

Mijn naam is Nanda Koeleman, getrouwd met Bas en mama van Mathijs en Thomas.

Na mijn driejarige opleiding schoonheidsverzorging aan het Nova College in Haarlem, ben ik 14 jaar in loondienst werkzaam geweest als schoonheidsspecialist. In die jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan. Ik heb verschillende cursussen en opleidingen kunnen volgen om zo mijn kennis uit te breiden. 

In 2015 was het tijd voor een andere uitdaging; ik nam de stap om mijn eigen schoonheidssalon te beginnen. Heel spannend maar ook zo ontzettend leuk! Er kwam heel veel op mij af. Zoals een ondernemersplan schrijven, een boekhouding opzetten, een website bouwen tot aan keuzes maken over de producten waarmee ik zou gaan werken en de inrichting van de salon. Ik vond alle aspecten even interessant en was erop gebrand om alles zelf te regelen. 

Nu werk ik alweer een aantal jaar met veel plezier in mijn eigen salon aan huis. Ik vind het uiteraard belangrijk dat de behandelingen die ik geef van een hoog niveau zijn en dat mensen tevreden de salon uitstappen. Maar daarnaast is vooral dat stukje ontspanning naar mijn mening ook zo belangrijk. Ik streef ernaar om een ontspannen sfeer te creëren. Het geeft mij zo'n goed gevoel als iemand helemaal ontspannen en blij weer naar huis gaat. Dan is mijn missie geslaagd!

 

Kom je ook bij mij RelaxN? Tot snel 

 

Liefs,

Nanda